DE IJSSELSTEINSE FRIETZAAK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 367 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De IJsselsteinse Frietzaak. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:38 De friet was erg vet, en de hamburger met broodje erg klef en de uitjes zwart gebakken wat een bittere smaak geeft. Voor mij geen bestelling meer. Was per persoon ruim 9 euro, maar echt zonde van het geld.
13 sep 2022 om 19:57 Helemaal super
12 sep 2022 om 4:47 De burger was prima .. maar we zullen het maar niet over de frietjes hebben . Ze zijn volgens mij 2x gebakken , zo hard waren ze . En nog nooit zulke vieze vette frietjes gehad ! Echt te smerig ! Dus zo alles weggegooid en voor mij geen friet meer
5 sep 2022 om 11:53 Patat was was klef / vettig. Gekke zurige smaak ook. De burger, met de beef en kip, leek zand tussen te zitten dus heb die maar niet meer opgegeten. En de curry die ik had aangevinkt, was nergens te vinden. Hier bestel ik niet meer.
31 aug 2022 om 20:03 Friet keihard gebakken en bijna zwart. Geen saté, netjes gebeld en andere snack geleverd maar geen geld terug. Deze keer dus waardeloos. Wel vriendelijke bezorger.
28 aug 2022 om 13:36 Na eerst netjes gebeld te zijn dat iets niet voorradig was wat een reden was om daar te bestellen toch een nette oplossing geboden en lekker gegeten. Wel is portie saus aan de kleine kant.
25 aug 2022 om 21:15 Helaas miste het bestelde broodje en ook de uien op de friet speciaal. Frietjes waren wel weer erg lekker.
21 aug 2022 om 20:06 Verse patat en altijd zorgvuldig ingepakt
20 aug 2022 om 10:02 We waren altijd zeer enthousiast. Frites waren altijd lekker knapperig. Deze keer waren de frites wel warm maar slap en vochtig.
19 aug 2022 om 22:41 Helemaal top
13 aug 2022 om 19:47 2x Patat speciaal besteld, speciaalsaus over datum/bedorven. Gebeld maar erg moeilijk te bereiken. Na 15 min nieuwe gebracht (patat al koud inmiddels) en wederom bedorven saus. Beide zijn we ziek geworden van de bestelling in geheel.
12 aug 2022 om 19:29 Kroket helemaal geplet. Niet de eerste keer dat dit gebeurt. Geprobeerd te bellen maar wordt niet opgenomen. Beetje jammer.