DE IJSSELSTEINSE FRIETZAAK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 411 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De IJsselsteinse Frietzaak. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 20:58 Food arrived very late. The fries were great, but the burger patty wasn't cooked enough, basically raw.
21 jan 2023 om 14:56 absoluut de beste frietzaak van de wijde omgeving
17 jan 2023 om 21:05 Deze zaak is zaak is flink verbeterd qua kwaliteit en bezorging. Super! Ga zo door.
8 jan 2023 om 19:48 Broodjes waren niet lekker en het zijn geen goeie hamburgers , je kan ze beter zelf maken
7 jan 2023 om 10:35 De patat was super droog toen het aankwam. Ze deden er ook super lang over.
6 jan 2023 om 19:23 Eten was lekker. Burger was te klein voor het broodje, friet daarentegen was met schil gebakken en dat smaakte goed.
2 jan 2023 om 11:36 Het eten was er snel. Het eten was lekker Alleen jammer dat er een lange haar tussen mijn eten zat.
24 dec 2022 om 12:49 Ik kan als tijd helaas maximaal 90 minuten invoeren maar het duurde 2 uur. Besteld voor 3 man maar. Het rare is dat we er eten van een andere klant bijkregen, omdat die niet open deed. Hij zal vast gedacht hebben dat ze niet meer kwamen na 2 uur.
24 dec 2022 om 0:57 Jammer dat ik geen 2 uur kan aanklikken. 22;23 had ik besteld, 00;35 had ik eindelijk mijn bestelling. Belachelijk langzaam, het was geeneens een grote bestelling. 2 friet, 2 drinken en een snack. Friet was verder ook koud, lichtelijk aangebrand
18 dec 2022 om 19:13 Bezorging op tijd , eten was niet warm , jammer,, wel goed van smaak.
17 dec 2022 om 21:54 Friet was al zeker 4 x opnieuw gebakken, leek wel chips. Burger was koud. Toch 3 sterren, omdat ze de enigen waren die nog bezorgden op dit tijdstip.Maar als de kwaliteit zo is dan kunnen ze beter op tijd sluiten dan laat slechte kwaliteit bezorgen
17 dec 2022 om 9:28 Smakeloze taaie friet, 75 min lange wachttijd (wel 15 min eerder dan aangegeven), snacks ook te veel doorbakken en nagenoeg koud geleverd