DE IJSSELSTEINSE FRIETZAAK

DE IJSSELSTEINSE FRIETZAAK Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 347 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De IJsselsteinse Frietzaak. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 22:58 Snel bezorgd en gewoon goed eten voor een fastfood tent . Voor onze de beste frietzaak in IJsselstein en omstreken . Echt heerlijke friet met schil
17 mei 2022 om 19:23 Was heerlijk
15 mei 2022 om 14:22 Lekkere snacks vriendelijke en correcte bezorging. Geen lange wachttijd als zo snel mogelijk
10 mei 2022 om 22:09 Heerlijk zoals altijd! Alles lekker warm, friet knapperig. Alleen de kroket was iets te hard gegaan, maar de volgende keer bestellen we zeker weer hier.
18 apr 2022 om 20:22 Patat was wat slap maar goed van smaak
16 apr 2022 om 22:55 Tegengevallen. Teveel te krokant gebakken stukjes in de friet. Jammer want de friet is wel erg lekker. Verschil tussen gewone friet en grote portie friet nauwelijks te bespeuren.
10 apr 2022 om 21:43 Kaasstengels waren niet heet/gesmolten. Fritessaus ontbrak bij de kidsbox en garnalenkroket was er niet meer. Super trage bezorging
7 apr 2022 om 9:50 Burger was ronduit vies.
1 apr 2022 om 15:40 Erg weinig me maat had nog honger friet was erg hard en er zat erg weinig saus bij
20 mrt 2022 om 19:33 We werden gebeld dat een sack uitverkocht was, mocht iets anders uitzoeken. Geen probleem natuurlijk. Maar dan moeten ze het wel bij de bestelling doen de nieuwe snack zat er niet bij... Patat was ook erg oud en zeer doorbakken niet lekker.
12 mrt 2022 om 21:26 Altijd heerlijk, wel fors aan de prijs. Lekker eten en warm geleverd. Dat je wat langer moet wachten weet je keurig dus geen probleem. Kwaliteit heeft zijn tijd nodig
11 mrt 2022 om 20:26 Had broodje kroket, broodje niet gehad. Geen spa in voorraad, geen loempia