DE IJSSELSTEINSE FRIETZAAK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 529 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De IJsselsteinse Frietzaak. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:42 Prima, wij kregen wat we verwachten!
16 jun 2024 om 19:25 Was heerlijk
9 jun 2024 om 3:09 Heerlijk warm eten!
25 mei 2024 om 22:24 Prima
11 mei 2024 om 6:39 Nooit meer!
5 mei 2024 om 1:53 2,5 uur wachten op je eten om vervolgens koud eten te krijgen.
5 mei 2024 om 0:20 Eten helemaal koud, bestelde drinken maar bleek helemaal niet op voorraad te zijn. Kansloze missie
3 mei 2024 om 19:32 Helaas kon wederom deze bezorger dit adres niet vinden. Het eten was dus koud. Jammer want het eten is fantastisch nirmaal hier.
2 mei 2024 om 20:34 Slappe patat maar de sate was wel lekker de frikandel was ook lekker maar weinig patat voor vier euro
17 apr 2024 om 20:54 Patat was amper patat te noemen, te erg gefrituurd, en vooral hard. Bezorgtijd was sneller dan vermeld stond
11 apr 2024 om 22:05 Patat was vies, slap en zo vet als bagger de snacks waren vrijwel koud. Heb best lang moeten wachten voor een doordeweekse dag. En bestelde zelf al erg laat. B ook het bakje pindasaus lag kapot in de tas dus was ook niet veel van over. Erg jammer.
7 apr 2024 om 18:59 Het eten is 5/5 maar ik heb een keer 2.5 uur moeten wachten, ze namen de telefoon ook niet op dus had ik iets anders besteld. Toen ze eindelijk langskwamen gaf ik aan dat ik het niet meer hoefde en mijn geld terug wilde, nooit iets van gezien